DigDem er ny leverandør til Regionkomiteen i EU (CoR)!

Del

DigDems første internasjonale steg

En ny kontrakt markerer det første internasjonale steget for DigDem. For noen uker siden meddelte Regionkomiteen i EU (CoR) at DigDem har vunnet frem som en av to leverandører for deres møter i årene fremover. Vi har nå inngått en rammeavtale med CoR som gir Jupiter muligheten til å levere DigDem til deres fysiske, digitale og hybride møter. 

Prestisjefullt oppdrag

Dette er er stort steg for en liten bedrift fra Tromsø. Det er prestisjefullt å få levere DigDem til et organ som CoR. Det er en oppgave vi tar med stolthet og stort alvor.

– Det er dette vi har jobbet mot hele tiden: å være blant markedets fremste og mest komplette møtesystemer. Jeg er derfor ikke overrasket, men det er alltid bra å få bekreftelse for at DigDem er et system som innfrir avanserte krav til møtevirksomhet. En aktør som EU stiller strenge krav til både sikkerhet og funksjonalitet. Med dette er vi sikre på at vi kan levere et av Europas fremste møtesystemer, forteller produkteier Are Lundby Kvaal.

Dette er det første internasjonale anbudet DigDem er med å konkurrere i, som medfører nye formaliteter å forholde seg til. Det krevde en betydelig arbeidsinnsats av DigDem-teamet for å levere et tilbud som innfridde kravene. Vi er nå klar for å levere et produkt av ypperste kvalitet!

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no