DigDem er et møtesystem under kontinuerlig utvikling og forbedring

Del

DigDem skal være den ideelle møteplattform for både digitale, hybrid og fysiske møter. Dette omfatter alt fra politiske møter til årsmøter i borettslag eller foreninger. For å imøtekomme alle behov som gjør seg gjeldende i de ulike møtene, forutsetter dette en allsidig løsning med bred funksjonalitet. Dette siktemålet har vi for øye når vi hele tiden videreutvikler og forbedrer DigDem som møtesystem.

Teamet har den siste tiden gjort ytterligere utvikling som har hevet kvaliteten på løsningen. Dette merkes for våre kunder ved at brukeropplevelsen blir bedre.

Vi har et tett samarbeid med våre kunder, og lytter alltid til deres behov knyttet til løsningen. Det har ofte hendt at vi har utviklet ny funksjonalitet på forespørsel fra kunder, fordi de trenger slik funksjonalitet til møtet deres. Dette kan være knyttet til benkeforslag, talerliste, digital stemmeavgivning, roller i møtet, eller annet. Uansett hva det gjelder tar vi alltid kundens behov på alvor og undersøker hvordan vi kan løse det best mulig.

Åsmund Elgesem fra SK Brann fortalte på webinar at han var veldig fornøyd med samarbeidet med Jupiters DigDem-team.

Vi stilte noen krav og utfordret Jupiter på endringer i møtesystemet for å gjøre løsningen best mulig tilpasset vårt behov. Endringene og utfordringene vi kom med, tok Jupiter på strak arm.
Jeg tviler på at det er mange andre systemer og utviklere som hadde gjort systemendringer på vår forespørsel dagen før møtet. Oppfølgingen vi fikk rundt gjennomføringen av det ekstraordinære årsmøtet var veldig god.

Åsmund Elgesem, Ansvarlig for arrangement og aktivering i Sportsklubben Brann

Har dere behov for et møtesystem med tilpasset funksjonalitet? Kontakt oss på info@digdem.no, så hjelper vi dere.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no