Ofte stilte spørsmål om DigDem

Hva er forskjellen mellom Teams og DigDem?

Teams er en plattform for videomøter som samkjører all data i Office 365. DigDem er en komplett plattform for administrasjon og gjennomføring av møter, uansett om det er digitalt, hybrid eller fysisk møte. DigDem har blant annet funksjonalitet for innsending av forslag, talerliste og votering. Mens Teams tilrettelegger for at møtet kan gjennomføres på video, håndterer DigDem all annen administrasjon i møtet. De to verktøyene komplementerer hverandre utmerket!

 

Er DigDem en app?

Nei. DigDem er en skyløsning som åpnes og brukes direkte i din nettleser. 

Krever DigDem mye opplæring?

Nei. DigDem er brukervennlig og intuitivt, og krever ikke mye opplæring. Løsningen kommer med innebygd brukerveiledning som forklarer de ulike funksjonene. Det finnes også opplæringsvideoer som forklarer løsningen enkelt.

Kan man få ekstra opplæring i DigDem?

Ja. I forbindelse med store og viktige møter er det noen kunder som ønsker ekstra opplæring. Noen fra DigDem-teamet stille da til et møte hvor kunden gis personlig opplæring og får stille spørsmål underveis. Hak av for ekstra opplæring i avtalen eller bestill hos din DigDem-kontakt. 

Kan man bestille support til møtet?

Alle DigDem-abonnement inkluderer selvsagt support og bistand ved tekniske feil i løsingen. Mange av våre kunder ønsker likevel standby support under hele møtet – i tilfelle det skulle skje noe. Da er en fra DigDem-teamet klar til å finne ut av og løse feilen som har oppstått, under hele møtet. Hak av for ekstra support i avtalen eller bestill hos din DigDem-kontakt. 

Hvordan ivaretas sikkerhet i DigDem?

DigDem er bygget i henhold til internasjonale standarder for sikring mot innbrudd og manipulering av data. ID-porten sørger for sikker innlogging og identifisering.

 

Kan man bestille møteledelse?

Ja. I DigDem er det en eller flere møtesekretær(er) som styrer møtet. Dette innebærer å holde oversikt over gangen i møtet, bla videre til neste punkt på agendaen, starte votering m.m. Hvis kunden ikke ønsker å selv stå for møtesekretær, kan møteledelse bestilles hos oss såfremt vi har kapasitet til å levere det. En fra DigDem-teamet bistår da med å lede møtet. Ta kontakt med oss for forespørsel om møteledelse til deres møte.

Hvem passer DigDem for?

Alle. 

DigDem har all funksjonalitet som trengs i et møte, og kan strippes ned for enklere møter. Siden løsningen kan tilpasses den enkelte kunde, passer DigDem til alle typer møter: årsmøter i organisasjoner og sameier, styremøter, generalforsamling og politiske møter. Uansett om møtet er digital, fysisk eller hybrid er DigDem et nyttig verktøy for gjennomføringen. 

Skal du avholde et møte? Da kan du bruke DigDem.

Lurer du på noe annet?

Kontakt oss på info@digdem.no

Get a free demo of DigDem

Book a free demo of DigDem to see how it works. One from our team will give you a walkthrough and answer all questions you may have. A demo is completely non-binding.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Sales director
Mobile: 902 72 600
jesper@jupiter.no

or
info@digdem.no