KrF gjennomførte landsmøte med DigDem

Del

Torsdag til søndag forrige uke gjennomførte KrF sitt landsmøte i DigDem – med stor suksess. DigDem-kvalitetssikrer Johannes Haugan Nilsen var standby support under hele møtet, men det gikk smertefritt for seg.

KrF hadde ikke bestilt opplæring i forkant av møtet, men klarte fint å navigere i løsningen og lære seg å bruke den. Dette viser hvor intuitivt DigDem er som møtesystem. Partiet endret selv fargene på infoskjermen til å stemme overens med deres partifarger.

Med dette har både KrF og Venstre gjennomført sine digitale møter i DigDem med stor suksess. Vi kan dermed erklære DigDem som et utmerket system også for møtene internt i politiske partier. Med erfaringene vi nå har gjort oss fra Venstre og KrF, skal vi fortsette å høre på tilbakemeldinger og videreutvikle DigDem til disse møtene.

Gjennomføringen av møtet kan ses på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=psHVeBsfg3k


Med lettelser i restriksjoner ser det ut som vi endelig går en tid i møte hvor vi igjen kan møtes fysisk. Likevel tror vi mange har sett fordelene og besparelsene ved å ha hybride og digitale møter. Hybride møter er nok kommet for å bli, og DigDem er klar for å være deres støttespiller i møtene i mange år fremover.

Ta kontakt på info@digdem.no eller digdem.no/kontakt-oss for mer informasjon og bestilling.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no