Mye aktivitet i markedet

Del

Det er lenge siden forrige oppdatering, men det har vært langt ifra stille på DigDem-kontoret siden januar. Mange kommuner, fylkeskommuner og andre aktører har vært ute på anbud for å kjøpe møtesystem. Vi har fått flere nye DigDem-kunder, blant annet Stavanger kommune og Lillestrøm kommune. Det er vi glade for og er allerede i gang med et godt samarbeid.

Flere andre kommuner har også planer om å anskaffe et møtesystem før sommeren. Mange av de vi har pratet med har formidlet at de ønsker å ha dette på plass før kommune- og fylkestingsvalget i høst. Det tror vi er en god beslutning, da det gir tid til å forberede seg på å ta i bruk et nytt system. Det gjør også at arbeidshverdagen til de nye politikerne er godt tilrettelagt fra start.

I forbindelse med årsmøtesesongen er det også mye aktivitet i privatmarkedet. Selv om møtene kan gjennomføres fysisk er det fortsatt behov for et system som gjør møtegjennomføringen enkel. Vi ser fram til å levere DigDem til årsmøter og landsmøter for både små og store aktører. Til høsten skal vi også reise sørover for å være fysisk tilstede under landsmøtet til en av våre nye kunder. Det gleder vi oss veldig til!

Nå skal vi legge ned en siste innsats før påske, og så gleder vi oss til å gå en aktiv vår i møte.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no