Digdem er et heleid produkt av Jupiter System Partner AS.

Jupiter ble etablert i 1999, og har siden da løst utfordringer for og levert løsninger til både privat og offentlig sektor. Vår visjon er at vi gjør våre kunder bedre. For oss betyr det at vi ikke nøyer oss med å levere en løsning. Vi ønsker å være en partner som kan hjelpe våre kunder til å bli enda bedre over mange år. For å etterleve vår visjon strekker vi oss lengre og er der for kundene våre.

Digdem ble utviklet i samarbeid med vår innovasjonspartner Trondheim kommune. I dag bidrar Digdem til mer effektiv gjennomføring av møter, samtidig som kvaliteten styrkes. Vi har både organisasjoner, kommuner og bedrifter som kunder. Dermed brukes Digdem til både årsmøter, landsmøter, generalforsamlinger og mer ordinære møter. Løsningen tilpasses de behov kunden har i sine møter.

Vi har i dag en rekke fornøyde kunder som avholder bedre møter ved å bruke Digdem. Systemet er komplett for hybride, digitale og fysiske møter. Digdem er enkelt og intuitivt, og kan brukes av alle.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Digdem, demo eller test av løsningen.

Vårt mål er å gjøre deres møter bedre!

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no