Jupiter System Partner og DigDem

DigDem er et heleid produkt av Jupiter System Partner AS.

Jupiter ble etablert i 1999, og har siden da løst utfordringer for og levert løsninger til både privat og offentlig sektor. Vår visjon er at vi gjør våre kunder bedre. For oss betyr det at vi ikke nøyer oss med å levere en løsning. Vi ønsker å være en partner som kan hjelpe våre kunder til å bli enda bedre over mange år. For å etterleve vår visjon strekker vi oss lengre og er der for kundene våre.

DigDem ble utviklet i samarbeid med vår innovasjonspartner Trondheim kommune. I bidrar DigDem til mer effektiv gjennomføring av møter, samtidig som kvaliteten styrkes. Vi har både organisasjoner, kommuner og bedrifter som kunder. Dermed brukes DigDem til både årsmøter, landsmøter, generalforsamlinger og mer ordinære møter. Løsningen tilpasses de behov kunden har i sine møter.

Vi har i dag en rekke fornøyde kunder som avholder bedre møter ved å bruke DigDem. Systemet er komplett for hybride, digitale og fysiske møter, og kan derfor brukes av alle.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om DigDem, demo eller test av løsningen.

Vårt mål er å gjøre din møtehverdag bedre!

DigDem-teamet

Dette er det dyktige DigDem-teamet som hele tiden jobber for å gjøre DigDem bedre for våre kunder. Et godt sammensatt team av utviklere, kvalitetssikrere og kommunikasjonsansvarlige. Sammen leverer vi DigDem til deres møter. 

Kontakt oss på info@digdem.no