PDF-funksjonalitet

Del
Foto: Shutterstock

DigDem leser og arkiverer til kundens sak- og arkivsystem, og vil derfor alltid ha oppdaterte møtedokumenter.

AI (Kunstig intelligens) gjør at DigDem alltid har oppdaterte møtedokumenter, og dokumentlagring i løsningen sørger for rask og enkel tilgang til dokumentene. DigDem lager en samle-PDF med alle dokumentene til det aktuelle møtet. PDF-en blir tilgjengelig i løsningen i forkant av møtet, og kan lastes ned for å være tilgjengelig uten internettilgang. Møtedokumentene kan leses på alle flater (nettbrett, mobil, pc, etc.).

PDF-leseren i DigDem har funksjonalitet som gjør det mulig å redigere og annotere i dokumentet. Brukeren kan markere, understreke og gjennomstreke, samt skrive kommentarer. Medlemmene kan videre velge å dele dokumentet med foretatte endringer, med andre medlemmer.

DigDem leser til de fleste sak- og arkivsystemer, og skriver til ESA. Etter hvert vil DigDem også skrive til andre systemer.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no