SK Brann gjennomførte møte med DigDem Easy

Del

Sportsklubben Brann skulle avholde ekstraordinært årsmøte tirsdag 2. februar for å votere over om klubben skal legge kunstgress på stadion til seriestart 2021. De måtte finne en løsning hvor de enkelt og effektivt kunne gjennomføre møtet digitalt med votering. Valget falt på DigDem Easy.

Det digitale årsmøtet gikk smertefritt for seg i DigDem Easy. Alle deltakere fikk avgitt stemme uten problemer, og sportsklubben er veldig fornøyd med løsningen. Ansvarlig for arrangement og aktivering uttalte etter møtet at løsningen fungerte utmerket, og at samarbeidet med DigDem-teamet var veldig bra.

Møtet ble gjennomført med kombinasjon av fysiske og digitale stemmer, hvor over 200 deltakere deltok og avga stemme i DigDem. Det ble totalt gjennomført to voteringer i møtet.

«Den teknologiske løsningen fungerte utmerket, og samarbeidet med DigDem-teamet var også veldig bra.»

Åsmund Elgesem, Ansvarlig for arrangement og aktivering

DigDem Easy

DigDem Easy er en nedstrippet versjon av DigDem, med kun den mest grunnleggende funksjonaliteten. Løsningen lar deg delta i møtet via din mobil, hvor du også får tilgang til talerliste og votering.

I DigDem Easy får du sikker innlogging, talerliste og votering. Løsningen passer utmerket til årsmøter, landsmøter og generalforsamlinger.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no