SK Brann sikret større deltakelse med hybrid årsmøte

Del

I 2021 fortalte vi om Sportsklubben Brann som raskt måtte omstille seg da de skulle avholde ekstraordinært årsmøte digitalt. I løpet av kort tid klargjorde vi en DigDem-instans til dem, og møtet gikk som smurt. Les mer om dette her. Siden de var så fornøyd med løsningen, valgte de å bruke DigDem også til deres ordinære årsmøte. Dette var også suksess.

Torsdag 3. mars tok Brann i bruk DigDem i årsmøte for tredje gang.

Brann sikrer større deltakelse med hybrid DigDem-møte

Med DigDem tilrettelegges det for at folk kan delta både fysisk og digitalt. Møtedeltakerne får en like god DigDem-opplevelse uavhengig av hvordan de deltar, og det er enkelt å følge møtet. Med Live-modus sikres at alle er på samme sted i løsningen under votering, og det er enkelt for deltakere å legge til forslag eller benkeforslag i løpet av møtet.

Erfaring viser at tilrettelegging for hybride møter gir større deltakelse. Hybride møter er en fleksibel og inkluderende møteform. Man sparer tid og kostnader, uten at det går på bekostning av møtekvaliteten. DigDem sikrer høy kvalitet både fysisk og digitalt.

Torsdag 3. mars avholdt Brann hybrid årsmøte i DigDem. Klubben valgte å bruke DigDem for sikker stemmeavgivning, se brann.no. Klubben omtaler DigDem som et sikkert system som er en enkelt og intuitivt å benytte. Vi er glade for vårt gode samarbeid med Brann!

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no