Tromsø kommune gikk for DigDem

DigDem scoret høyest på kvalitet

Før sommeren gikk Tromsø kommune ut på anbud for å anskaffe et digitalt møteverktøy. Vi er glade for å meddele at Jupiters hjemkommune valgte å gå for DigDem. Løsningen vant over andre systemer fordi den scoret høyest på kvalitet. Tromsø kommune har DigDem med integrasjon mot Public 360. 

Gjennom utvikling i samarbeid med en stor kommune (Trondheim), og kontinuerlige innspill fra kunder, har DigDem blitt et produkt som slår konkurrenter på kvalitet. Vi tar alltid imot innspill fra våre kunder, og dette bidrar til å forbedre løsningen.

Skal bidra til ressurssparing og styrke lokaldemokratiet

Opplæring av kommunens politikere startet mandag denne uken, og allerede tirsdag var de i gang med å bruke DigDem i møter. Dette viser hvor intuitivt DigDem er i bruk. Vi er sikre på at DigDem vil bidra til ressurssparing intern i kommunen. Dette frigjør tid til mer sentrale arbeidsoppgaver for både administrasjonen og politikerne. I tillegg er det et mål at løsningen skal bidra til møter med høyere kvalitet, som igjen vil styrke beslutningene som tas og lokaldemokratiet.

Vi er stolt over å ha den løsningen som scorer best i konkurransen, særlig når det er i vår egen hjemkommune. Vi ser frem til samarbeidet med Tromsø kommune!