Vi går en digital høst i møte

Del

DigDem-teamet har nytt en avslappende og solrik sommer, men er nå tilbake bak skjermene. Samfunnssituasjonen tatt i betraktning, ser det ut som vi går en nokså digital høst i møte. Det oppfordres fortsatt til å benytte seg av hjemmekontor der det er mulig, og med det følger digitale møter.

Hos oss i Jupiter rullerer de ansatte på å sitte på hjemmekontor og by-kontor. Uavhengig av arbeidssted, er hovedfokuset vårt hele tiden å sikre normal drift for våre kunder. DigDem er derfor klart som verktøy for å gjøre alle møter så effektive og enkle som mulig – både fysiske og digitale.

Teamet jobber kontinuerlig for å forbedre løsningen både med hensyn til stabilitet og funksjonalitet. Dette gjøres gjennom nøye oppfølging av våre kunder og basert på tilbakemeldinger om hva som kan forbedres. DigDem skal være en robust møteplattform som er enkel å ta i bruk og som øker kvaliteten på møtene.

Har du spørsmål om løsningen eller ønsker en demo? Ta kontakt på Facebook eller info@digdem.no, så hjelper vi deg gjerne.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Få gratis DigDem-demo

Bestill en gratis demo av DigDem for å få et innblikk i løsningen og se hvordan møter avholdes. En fra DigDem-teamet vil gi en gjennomgang og besvare dine spørsmål. Det er helt uforpliktende.

kontakt oss

Jesper Kræmer Kufaas, Salgssjef
tlf. 902 72 600
jesper@jupiter.no

Generell henvendelse
info@digdem.no